gototopgototop

английский

итальянский

немецкий

нидерландский

датский

шведский

норвежский

исландский

финский

эстонский

латышский

литовский

греческий

албанский

китайский

японский

корейский

вьетнамский

лаосский

кхмерский

бирманский

тайский

малайский

яванский

хинди

бенгальский

сингальский

тагальский

непальский

малагасийский

Англійська мова для початківців (Київ)

англійська для початківців 1Англійська мова для початківців в школі іноземних мов “Європейська Освіта» (Київ) - це спеціально розроблений курс для тих, хто в якості другої мови вирішив вивчати англійську. Сучасні методи навчання та технології  зробили цей процес більш простим. Курс англійської для початківців складається із 30 занять, кожне заняття триває 90 хвилин. Заняття будують по зручному для вас графіку. Курс англійської для початківців включає спеціально розроблені матеріали: аудіо-, відео-, письмові матеріали та різноманітні тексти для читання.

Примітка: наші курси англійької мови в Києві «Європейська Освіта» знаходяться за адресою - вул.. Первомайського, 9, офіс 7; Viber/WhatsApp: +38 (097) 671-07-10; телефони: (067) 494-75-48, (063) 818-48-58.

 

Англійська для початківців дасть змогу вивчити основні правила мови та поповнити свій словниковий запас. Курс англійської для початківців спрямований на ефективне засвоєння азів мови та побудови надійної основи для подальшого вивчення мови.

 

Сьогодні англійська мова відіграє важливу роль не лише в сфері бізнесу, але й в особистому житті. Ми живемо в час глобалізації, економічної та культурної інтеграції. Англійська мова – це основна мова спілкування в міжнародному контексті. Вміння спілкуватися англійською дає нам багато можливостей, відкриває безліч нових дверей і дозволяє вільно себе почувати при спілкуванні з іноземцями.

Починати вивчати англійську мову початківцям потрібно правильно, важливо знайти метод і спосіб, який задовольняв би саме ваші потреби, інтереси та відповідав вашому типові сприйняття. Здавалося б, що це дуже просто - Інтернет просто переповнений різноманітними ресурсами. Та коли ми хочемо почати, то виявляється, що зробите складніше, ніж нам здавалося. Важливим аспектом при вивченні англійської мови є мотивація. Дорослим набагато легше це зробити, адже в них зазвичай є конкретна ціль, яку вони намагаються досягнути.

англійська для початківців 2З дітьми і підлітками складніше, складніше знайти правильні засоби впливу. Хоча і дорослі, і діти полюбляють ігри. Ігри дають змогу засвоїти матеріал у невимушеній атмосфері, що дуже важливо для початківців. Окрім цього, викладачі можуть застосовувати візуальні матеріали, дебати, групову і парну роботу, короткометражні фільми і багато інших видів діяльності, щоб допомогти учасникам учбового процесу оволодіти новим матеріалом, затренувати його і довести до автоматизму.

Англійській мові потрібно приділяти багато уваги. Займайтесь англійською кожен день, не відкладайте все до вихідних, наступного дня, до завтра, до вечора і т. д. Не слід шукати виправдань.

англійська для початківців 3Навики спілкування потрібно тренувати (як варіант – англійська по скайпу). Чим більше ми тренуємось, тим краще ми засвоюємо. Намагайтесь приділяти вивченню мови хоча б одну годину на день. Оточіть себе англійською, створіть картки, які можна розклеїти по квартирі, користуйтесь електронними словниками, які мають спеціальні функції, що допомагають вивчати нові слова. Слухайте мову носіїв англійської мови (хоч для початківців буде складно встигати за ними). Це можуть бути фільми, пісні, радіо і багато іншого, але це потрібно робити кожного дня. Потрібно кожного дня занурюватися у англомовне середовище. Якщо у вас немає англомовних друзів, в цьому вам допоможуть різноманітні аудіо- і відеоматеріали.

Запам’ятовування нових слів може бути нелегким завданням для початківців. Проте не слід засмучуватися і закидати підручники на полицю. Варто пам’ятати, що найкраще запам’ятовувати нові слова у контексті. Це дасть вам змогу не лише зрозуміти конструкції, порядок слів у реченні, а зрозуміти, в якому контексті вживаються ті чи інші слова. Вивчення списків слів – це застарілий метод, який не дає бажаних результатів. Ми не ставимо собі за ціль поповнити свій пасивний запас - нам потрібен словник, який ми зможемо використовувати при спілкуванні.

Англійська для початківців - це той етап і та база, яка повинна створити надійний фундамент для подальшої роботи. І дуже важливо правильно його будувати, а не витрачати час на помилкові дії, характерні для початківців.

 

французский

испанский

португальский

польский

чешский

словацкий

венгерский

румынский

болгарский

словенский

сербский

хорватский

македонский

иврит

турецкий

арабский

фарси

урду

пушту

молдавский

украинский

белорусский

русский

грузинский

армянский

азербайджанский

узбекский

казахский

киргизский

монгольский

Изучение иностранных языков - новое

Уроки иностранных языков онлайн

Как Вы узнали о наших курсах иностранных языков?