gototopgototop

английский

итальянский

немецкий

нидерландский

датский

шведский

норвежский

исландский

финский

эстонский

латышский

литовский

греческий

албанский

китайский

японский

корейский

вьетнамский

лаосский

кхмерский

бирманский

тайский

малайский

яванский

хинди

бенгальский

сингальский

тагальский

непальский

малагасийский

Курси англійської мови в Києві «Європейська Освіта»

На сьогоднішній день знайти курси англійської мови в Києві не є великою проблемою - Інтернет переповнений рекламними роликами і оголошеннями про різноманітні курси англійської мови. Набагато складніше знайти школу або мовний центр, який би відповідав всім вашим вимогам. За допомогою даної статті ви зможете познайомитись із нашою школою, а також дізнатися, які послуги пропонують курси іноземних мов «Європейська Освіта».

Примітка: адреса наших курсів – м. Київ, вул. Первомайського, 9, оф. 7; Viber/WhatsApp: +38 (097) 671-07-10.

 

Як довго ви працюєте в цій сфері?

Курси іноземних мов «Європейська освіта» були засновані в 2011 році в Києві.

Наш мовний центр починав свою роботу з вивчення англійської, німецької, французської, іспанської, португальскої, італійської та польської мови. Зараз ми пропонуємо до вивчення 19 мов, серед яких не тільки мови країн Европи, а й східні мови.

Наші курси англійської мови пропонують декілька напрямків: загальна англійська, бізнес англійська, окремо йде програма «англійська для початківців». Крім того, ми готуємо до здачі міжнародних екзаменів: PET, FCE, IELTS, TOEFL та інших. Ми також готуємо до здачі ЗНО з англійської мови та пропонуємо вивчення української або російської як іноземних мов. Окрім того, наша компанія надає послуги з перекладу.

Ми працюємо з компаніями Києва та Львова і надаємо послуги по вивченню англійської мови на території цих компаній (корпоративна англійська в Києві та корпоративна англійська у Львові). Крім того, наша школа пропонує вивчення англійської мови по скайпу.

 

Як проходять заняття?

Ми пропонуємо групові та індивідуальні заняття, заняття з носіями мови або з україномовними викладачами, а також заняття по Skype. Групові заняття проходять в групах до чотирьох чоловік. Індивідуальні заняття передбачають заняття один на один з викладачем. Заняття по Skype можуть бути як індивідуальними, так і груповими (режим відео конференції).

 

Які викладачі працюють на ваших курсах англійської мови?

Викладачі наших курсів – це випускники філологічних або є педагогічних університетів, які стажувались за кордоном, мають міжнародні сертифікати та суттєвий досвід практичної роботи в сфері викладання іноземних мов.

 

Хто такі носії мови? Чи на ваших курсах носії англійської мови?

Носій мови – це людина, для якої англійська (чи будь-яка інша мова) є рідною. Отже носії англійської, французської, іспанської, італійської або польської мов, які працюють в нашій компанії – це викладачі з тих країн, де вищеназвані мови є державними. Носіями англійської мови на наших курсах є представники таких країн, як США, Великобританія та Австралія. Ці викладачі мають міжнародні сертифікати та багаторічний досвід викладацької роботи з різними категоріями студентів.

 

Які методики застосовують на ваших курсах англійської мови?

Викладачі використовують комплекс різноманітних методик, методів і підходів:

  • комунікативна методика. Основною метою наших клієнтів є розвиток комунікаційних навичок, вміння вільно говорити на англійській мові, тому комунікативна методика користується популярністю;
  • граматико-перекладацький метод направлений на вивчення грамотного будування речення, бо без цього ми не зможемо логічно виражати свої думки;
  • аудіо-лінгвальний та аудіо-візуальний методи – розуміння почутого  не менш важливе, аніж говоріння. Для багатьох саме сприйняття на слух є основною проблемою, а розвиток аудіальних навичок допомагає позбавитися від цієї проблеми. Мнемонічні прийоми, які представляють собою сукупність правил і прийомів, полегшують запам'ятовування великої кількості фактів, відомостей за допомогою створення штучних асоціацій. Це лише кілька прикладів методик та прийомів, які викладачі використовують на своїх заняттях.

 

Які підручники використовують ваші курси англійської мови?

Для вивчення бізнес англійської або загального курсу англійської мови ми використовуємо підручники видавництва Cambridge, Oxford, Longman, Macmillan та інші. Вибір підручника залежить від рівня слухачів та напрямку підготовки. Кожен розділ підкріплений додатковими завданнями для кращого засвоєння пройденого матеріалу. Окрім підручників, ми розроблюємо курси під потреби окремої людини, щоб максимально відповідати поставленим вимогам.

 

Де проходять заняття?

Індивідуальні і групові заняття проходять у нас в офісі (адреса і телефони наведені на початку статті). Також викладач може приїжджати до офісу вашої компанії (корпоративні курси англійської мови в Києві).

 

Чи видаєте ви сертифікат після закінчення курсу?

Так, ми видаємо сертифікати, які підтверджують рівень знання англійської мови, дають інформацію по кількості годин курсу, назву курсу, дату початку і закінчення навчання. Сертифікат підписується директором курсів та завіряється печаткою компанії «Європейська Освіта».

 

Що я буду знати після закінчення курсу?

Все залежить від вашого початкового рівня володіння англійською мовою. Протягом курсу і по його закінченню контроль засвоєного матеріалу буде проводитися за допомогою тестів. Список граматичних і лексичних тем ви отримаєте у викладача перед початком курсу.

 

Скільки триває курс?

Курс складається із 30 занять. Кожне заняття триває 90 хвилин (2 академічних години). Заняття проходять від 2 до 5 разів на тиждень. Якщо займатися 2 рази на тиждень, курс триває 3 місяці і два тижні, 3 рази на тиждень – два з половиною місяці, 5 разів – 1 місяць і два тижні.

 

Яка вартість занять і як проводиться оплата на ваших курсах англійської мови? Скільки людей займається у групі?

Загальна вартість групових занять з нашим викладачем (до 4 людей в групі) – 3900 грн./30 занять (із розрахунку 130 гривень за 90 хвилин). Оплату можна розбити на 3 частини по 10 занять (10 занять – 1300 грн.).

Індивідуальні заняття з нашим викладачем коштують 250 грн. Загальна вартість курсу 5000 грн./20 занять.

 

Вартість індивідуального заняття із носієм англійської мови – 450 грн/90 хвилин.

Вартість групового заняття із носієм мови – 200 грн/90 хвилин.

 

Вартість одного заняття по Skype з нашим викладачем – 120 грн/90 хвилин (індивідуально).

Вартість одного заняття по Skype з носієм мови – 200 грн/90 хвилин (індивідуально).

 

Оплату можна проводити на рахунок фірми (наш бухгалтер виставляє рахунок) або ж на карту Приват Банку.

 

Чи можу я відміняти заняття?

Індивідуальне заняття можливо відмінити за 2 години до його початку – в такому випадку ви не втрачаєте кошти за своє заняття.

Групові заняття не відміняються, пропущене вами заняття зараховується як проведене.

 

Чи проходить у вас Speaking Club?

Розмовні клуби проходять по суботам. Кожної суботи обираються різноманітні теми для обговорення. Так наші курси англійської мови проводять movie clubs, дебати, змагання та ігри на розвиток комунікаційних навичок.

 

Коли проходять занять на ваших курсах англійської мови?

Заняття проходить в ранковий, денний та вечірній час. Ми працюємо з 8.00 до 21.30. Після проходження тесту для вас знаходять групу, яка максимально відповідає вашому рівню та підходить по часу занять.

 

Як можна визначити рівень англійської мови? Ви проводите тестування?

Тестування можна пройти у нас в офісі, проводиться безкоштовно. Вас протестують усно і письмово, щоб визначити ваш рівень.

 

Як можна записатися на курс?

Перш за все, вам потрібно під’їхати до нас в офіс для проходження тесту на визначення рівня володіння англійською мовою (тестування також можна провести по Skype). Після цього для вас оберуть відповідну групу. Після цього ви підписуєте договір, вносите оплату і починаєте займатися.

 

Чи є на ваших курсах безкоштовне пробне заняття?

Так, ми надаємо безкоштовне пробне заняття. Ви можете відвідати заняття в уже існуючий групі, щоб зрозуміти, чи підходить вам даний курс, викладач та атмосфера на заняттях.

 

Підручники входять у вартість навчання?

Підручники до вартості курсу не входять. Літературу ви купуєте окремо або ж ми це можемо зробити для вас.

 

Чи проходять заняття по вихідним дням на ваших курсах англійської мови?

Так, в нашій школі є групи вихідного дня з англійської мови. Заняття проходять по суботам і неділям. Можливо також проводити трьохгодинне заняття по суботам, якщо ви не бажаєте займатися в недільний час.

 

Скільки потрібно часу, щоб вивчити англійську мову?

Не існує універсального числа, кількості годин, які необхідно витратити, щоб оволодіти англійською мовою. Неважливо, скільки часу пройшло з того моменту, коли ви почали вивчати англійську мову. Набагато важливіше те, скільки часу ви витратили на безпосередня вивчення мови, скільки годин ви цьому присвятили. Все досить індивідуально і залежить від вашої наполегливості, регулярності занять та мотивації.

 

Сподіваємось, що ця стаття дала всі відповіді на питання, що пропонують курси англійської мови в Києві «Європейська Освіта».

 

французский

испанский

португальский

польский

чешский

словацкий

венгерский

румынский

болгарский

словенский

сербский

хорватский

македонский

иврит

турецкий

арабский

фарси

урду

пушту

молдавский

украинский

белорусский

русский

грузинский

армянский

азербайджанский

узбекский

казахский

киргизский

монгольский

Изучение иностранных языков - новое

Уроки иностранных языков онлайн

Как Вы узнали о наших курсах иностранных языков?