gototopgototop

английский

итальянский

немецкий

нидерландский

датский

шведский

норвежский

исландский

финский

эстонский

латышский

литовский

греческий

албанский

китайский

японский

корейский

вьетнамский

лаосский

кхмерский

бирманский

тайский

малайский

яванский

хинди

бенгальский

сингальский

тагальский

непальский

малагасийский

Курси польської мови (Київ)

Курси польської мови – один з основних навчальних напрямків школи з вивчення іноземних мов «Європейська Освіта». Якість навчання забезпечується нашими викладачами польської мови (в тому числі носіями мови), а також сучасними методиками викладання та навчальними посібниками, визнаними як серед викладачів, так і серед студентів.

Примітка: адреса курсів польської мови – м. Київ, вул. Л. Первомайського, 9, оф. 7, Viber: +38 (097) 671-07-10.

 

На сьогоднішній день можна виділити дві основні причини, які спонукають наших співвітчизників до вивчення польської мови: вступ до польського університету або ж бажання отримати Карту поляка. Обидві цілі вимагають вміння розмовляти польською мовою на певному рівні. Ви можете обрати індивідуальні, групові заняття (міні-група), заняття в парах, а також польська мова по скайпу.

 

Наші курси польської мови в Києві надають послуги з вивчення польської мови з будь-якого рівня (від А1 до С1). Групи формуються відповідно до мовного рівня слухачів. Міні-групи нараховують від 2 до 4 чоловік. Заняття тривають 90 хвилин, курс складається із 30 занять. Невелика кількість студентів дає викладачеві можливість приділити увагу кожному. Слухачі, в свою чергу, мають змогу максимально тренувати свої розмовні навички. Вартість занять у міні-групі складає 160 гривень за 60 хвилин заняття.

 

Індивідуальні заняття з вивчення польської мови – також досить поширена форма навчання. Вона має достатньо переваг (вся увага викладача – виключно вам, висока інтенсивність кожного заняття, можливість відміни заняття без втрати коштів та інші переваги). Єдиним недоліком індивідуальних курсів польської мови є їх вартість: з нашим викладачем вона складає 300 гривень за 90 хвилин, з носієм польської мови – 400 гривень.

 

Досить цікавою формою вивчення польської мови на наших курсах є робота з двома студентами (тобто вивчення в парах). Це своєрідний компроміс між заняттям в міні-групі та індивідуальними курсами польської мови і поєднує переваги цих обох форм навчання. Вартість вивчення польської мови для двох осіб складає по 130 гривень за 90 хвилин з кожного студента. Як правило, таку форму навчання обирають друзі або ж сімейні пари, які можуть між собою узгоджувати власний графік. У разі необхідності заняття можливо відмінити, заздалегідь попередивши адміністратора наших курсів (можливість відміни заняття без втрат – одна з переваг такої форми вивчення польської мови на наших курсах).

 

Є ще одна особлива форма навчання – корпоративні курси польської мови в Києві. Корпоративні курси досить зручні для співробітників компанії, яким потрібне вивчення польської мови. Переваги таких курсів очевидні:

- не треба нікуди їхати – наші викладачі самі приїдуть до вас в зручний саме для вас час;

- можливість своєчасної відміни заняття без втрати коштів;

- формування груп відбувається лише серед співробітників одної компанії (зазвичай в таких групах навчаються добре знайомі між собою люди і не потрібно звикати до нових студентів);

- викладач складає курс з вивчення польської мови, виходячи з потреб та специфіки роботи компанії;

- можливість оплати навчального курсу безготівковим шляхом, що досить зручно для компаній.

 

Інформацію щодо вартості корпоративного курсу з вивчення польської мови можна отримати в наших менеджерів за телефонами, вказаними на початку цієї статті.

 

Заняття з вивчення польської мови з носієм дасть вам можливість не просто оволодіти новим матеріалом, а й зрозуміти її структуру, як функціонує мова, навчитися висловлювати свої думки польською мовою, удосконалити свої комунікаційні навички та познайомитися із польською культурою. Перед початком курсу ви зможете відвідати безкоштовне пробне заняття. Слід сказати, що носій польської мови, який працює на наших курсах, добре володіє російською мовою, що дає змогу навчатись з носієм навіть початківцям.

 

Вивчення польської мови по скайпу дає можливість організувати свій час більш раціонально. Перед початком курсу ви зможете провести безкоштовний 20-хвилинний фрагмент заняття, на якому викладач визначить ваш рівень, після чого проведе сам фрагмент заняття.

 

Якщо ваша ціль – отримання Карти поляка, то наші викладачі зможуть підготувати вас до співбесіди в консульстві, ознайомити з типовими питаннями, які задають при проходженні співбесіди, та навчать, як правильно на них відповідати.

 

Якщо ж ваша ціль – вища освіта в Польщі, ми допоможемо вам підвищити рівень володіння польсько мовою та підготуватися до вступу в університет, здачі тесту та спілкування в повсякденних ситуаціях.

 

Основні переваги наших курсів польської мови:

  1. у нас працюють лише кваліфіковані та досвідчені викладачі;
  2. ми пропонуємо лишу сучасні методи навчання та аутентичні навчальні матеріали;
  3. ми знаходимося в центрі Києва поруч з метро «Кловська» (3 хвилини пішки);
  4. ми складаємо курс польської мови відповідно до цілей конкретного клієнта або групи.

 

Наші курси польської мови допоможемо вам удосконалити навики усного та письмового мовлення, читання та аудіювання. Ви навчитесь правильно використовувати лексику, а також удосконалите навички міжкультурної компетенції, зможете прослідкувати відмінності між культурою вашої нації та культурою країни, мову якої вивчаєте (курс польської мови, який веде наш носій, обов’язково включає в себе знайомство з польською культурою).

 

французский

испанский

португальский

польский

чешский

словацкий

венгерский

румынский

болгарский

словенский

сербский

хорватский

македонский

иврит

турецкий

арабский

фарси

урду

пушту

молдавский

украинский

белорусский

русский

грузинский

армянский

азербайджанский

узбекский

казахский

киргизский

монгольский

Изучение иностранных языков - новое

Уроки иностранных языков онлайн

Как Вы узнали о наших курсах иностранных языков?