gototopgototop

английский

итальянский

немецкий

нидерландский

датский

шведский

норвежский

исландский

финский

эстонский

латышский

литовский

греческий

албанский

китайский

японский

корейский

вьетнамский

лаосский

кхмерский

бирманский

тайский

малайский

яванский

хинди

бенгальский

сингальский

тагальский

непальский

малагасийский

Корпоративна англійська (Львів) – «Європейська Освіта»

Корпоративна англійська мова (загальний та бізнес-курс) з викладачами школи «Європейська Освіта» (м. Львів) - це висока якість навчання і робота на результат.

 

Корпоративна англійська у Львові – це, по-перше, зручний спосіб вивчення мови. Вашим співробітникам не потрібно буде витрачати робочий час чи їхати на заняття до або після робочого дня. Наш викладач приїде до вас в офіс та проведе заняття в зручний для співробітників час.

 

korporativ_lviv1Ми гарантуємо якість та результат, адже ми співпрацюємо лише з висококваліфікованими спеціалістами з вищою профільною освітою, досвідом роботи по спеціальності з різними групами, віковими категоріями та тематикою викладання. Викладають англійську по скайпу індивідуально та в парі, а також з компаніями на їх території (корпоративна англійська індивідуально та з групами). Окрім того, наші викладачі англійської мови мають міжнародні сертифікати, які підтверджують їх високу кваліфікацію та методичну обізнаність. Вони також постійно підвищують свій рівень володіння англійською мовою – відвідують тренінги та семінари, спілкуються з носіями та подорожують за кордон.

 

Корпоративна англійська дає змогу розробити курс, який максимально буде відповідати потребам групи. Викладач враховує всі побажання групи і розробляє курс, опираючись на отриману інформацію. При підготовці до заняття викладач завжди враховує індивідуальні особливості кожного студента та намагається побудувати заняття таким чином, щоб створити максимально комфортну атмосферу для сприйняття та засвоєння нового матеріалу. Увага викладача на занятті рівномірно розподіляється між усіма студентами групи; види діяльності та вправи підібрані таким чином, щоб максимально ефективно використати час заняття та задіяти кожного студента у навчальний процес.

 

Корпоративна англійська може бути як індивідуально, так і для групи студентів. Заняття можуть проходити на території вашого офісу у м. Львів або по Skype.

Перед початком роботи ми можемо протестувати ваших співробітників по скайпу. Тестування та визначення рівня безкоштовне. На основі пройдено тесту формуються групи за рівнем студентів. Кількість студентів у групі – не більше 8-ми.

 

Ми завжди відслідковуємо прогрес студентів та можемо надавати звіти контактній особі через визначений проміжок часу. Для цього через кожні 15 або 30 занять викладач проводить тестування студентів, а оброблені результати з рекомендаціями по кожному студенту надсилаються контактній особі.

 

Основне кредо нашої компанії – це якість. Ми намагаємось прислуховуватися до побажань кожного студента. Кожен місяць за бажанням корпоративного клієнта ми проводимо 2 види анкетування: відкрите та закрите. У своїх анкетах студенти залишають відгуки та побажання до структури занять та роботи викладача.

 

Як замовити корпоративну англійську у Львові?

  1. Зв’язатися з менеджером через один з контактів:

korporativ_lviv3

+38 097 671 07 10 - Viber

 

Skype: euroeducation-admin

 

Mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

 

  1. Оговорити умови оплати та перелік необхідних документів.
  2. Визначити рівень студентів та оговорити графік навчання, цілі вивчення англійської мови.
  3. Назначити перше заняття корпоративної англійської та внести оплату за нього.
  4. Якщо все сподобається, то далі підписується договір та вноситься оплата за оговорену кількість занять на розрахунковий рахунок компанії.

 

Вартість навчання для корпоративних клієнтів залежить від форми проведення занять, яку ви оберете: на території компанії у м. Львів, по Skype з нашим викладачем, по Skype з носієм англійської мови.

 

Корпоративна англійська на території вашої компанії

korporativ_lviv2Вартість навчання для ваших співробітників на території компанії складає 300 грн/60 хв.

Ціна вказана за індивідуальне навчання, а також групове (від 2-х до 8-ми студентів у групі). Оплата вноситься блоками за 15 або 30 занять. Підписується договір, надаються акти, а також перелік усіх необхідних документів.

 

Корпоративна англійська по Skype з українським викладачем

Вартість індивідуального навчання для ваших співробітників по Skype:

- 290 грн/60 хвилин

 

Ми також надаємо можливість групового навчання по Skype (по 2 людини в групі):

320 грн/60 хвилин (по 160 грн. з людини)

 

Корпоративна англійська по Skype з носієм мови

Вартість індивідуального навчання з носієм мови по Skype:

400 грн/60 хвилин

 

Ми також надаємо можливість групового навчання з носієм по Skype (по 2 людини в групі):

400 грн/60 хвилин (по 200 грн. з людини)

 

 

Навчальна література для корпоративних клієнтів у Львові

 

Вартість літератури не входить до загальної оплати. Співробітники вашої компанії можуть обрати декілька способів придбання підручників:

  1. придбати самостійно;
  2. роздрукувати у себе в компанії;
  3. користуватися електронною версією;
  4. внести оплату і ми придбаємо їх для вас (вартість залежить від конкретного підручника);
  5. внести оплату і ми роздрукуємо їх для вас та доставимо до вашого офісу (вартість значно нижча, ніж купувати в магазині оригінали).

 

Корпоративна англійська у європейському місті Львів – це не тільки сучасна, але й дуже зручна форма вивчення мови співробітниками вашої компанії.

 

французский

испанский

португальский

польский

чешский

словацкий

венгерский

румынский

болгарский

словенский

сербский

хорватский

македонский

иврит

турецкий

арабский

фарси

урду

пушту

молдавский

украинский

белорусский

русский

грузинский

армянский

азербайджанский

узбекский

казахский

киргизский

монгольский

Изучение иностранных языков - новое

Уроки иностранных языков онлайн

Изучение какого иностранного языка сейчас Вас более всего интересует?