gototopgototop

английский

итальянский

немецкий

нидерландский

датский

шведский

норвежский

исландский

финский

эстонский

латышский

литовский

греческий

албанский

китайский

японский

корейский

вьетнамский

лаосский

кхмерский

бирманский

тайский

малайский

яванский

хинди

бенгальский

сингальский

тагальский

непальский

малагасийский

Англійська мова по скайпу - «Європейська Освіта»

Англійська по скайпу: з українським викладачем або з носієм англійської мови (на ваш вибір). Безкоштовне тестування на визначення рівня знання. Найкращі ціни та найвища якість навчання.

 

Англійська мова по скайпу, як і інші форми навчання, має свої переваги, тому і розглянемо більш детально переваги вивчення англійської мови по скайпу.

Примітка: якщо вас зацікавить англійська по скайпу на курсах англіської мови «Європейська Освіта», зробити запит на вивчення зможете в скайпі euroeducation-admin, Viber: +38 (097) 671-07-10

 

Вивчення англійської мови по скайпу ще не настільки поширено, як вивчення за допомогою курсів англійської мови, тому деякі можуть сприйняти скайп з обережністю. Але достатньо спробувати хоча б один раз заняття по скайпу, щоб зрозуміти та відчути дійсні переваги цієї форми.

 

Англійська по скайпу як форма навчання досить зручна, в першу чергу, відсутністю прив'язки до якогось місцеперебування. Ви можете знаходитись в будь-якій точці земної кулі з наявним Інтерентом, і при цьму будете вивчати англійську мову з тим самим рівнем комфорту, як і вдома. Для великих міст існує проблема дорожнього трафіку, через який досить часто люди запізнюються або взагалі відміняють заняття. При вивченні англійської мови по скайпу цих проблем не існує взагалі.

 

Наступна перевага вивчення англійської мови по скайпу – ціни. Для порівняння візьмемо ціни за індивідуальне заняття в офісі нашої школи іноземних мов та за таке ж індивідуальне вивчення англійської мови по скапу. Ціна в офісі складає 350 гривень за 60 хвилин, по скайпу – 290 гривень/60 хв. Якщо вивчати англійську по скайпу в міні-групі (режим відео конференції), то ціна в півтора рази нижча і складає 160 гривень за заняття з кожного студента. За певну кількість занять набігає досить непогана економія грошей, за які можна провести ще кілька додаткових занять по скайпу. Крім того, спосіб оплати занять по скапу теж більш зручний – як правило, це оплата на карточку (хоча наши курси англійської приймають будь-яку форму оплати, в т.ч. безготівкову).

 

Якщо ви хочете вивчати англійську по скайпу з носієм мови, то ціна буде вищою: 60 хвилин - 400 гривень. Але все одно це майже вдвічи дешевше, ніж таке саме заняття з носієм англійської мови в офісі.

 

Графік занять – це також важлива перевага вивчення англійської мови по скайпу. По-перше, цей графік складаєти ви, виходячи зі свого вільного часу. По-друге, цей графік можна змінювати, узгодивши це безпосередньо з викладачем. Якщо потрібно відмінити або перенести заняття, це також можна зробити, причом всьго лише за годину до самого заняття. Така гнучкість графіку занять з англійської мови по скайпу обумовлена головною перевагою такої форми навчання – не треба нікуди і нікому їхати.

 

Якщо ви ще ніколи не вивчали англійську мову по скайпу і не зовсім впевнені, що така форма навчання вам підійде, можете спробувати спочатку 1 заняття. Якщо саме заняття по скайпу вам сподобалось, але хотіли б спробувати з іншим викладачем – без проблем, наша школа іноземних мов запропонує іншого викладача (якщо необхідно, то носія англійської мови). Сучасні технології дозволяють проводити вивчення англійської мови по скайпу без втрати якості самого заняття і використовувати всі методики, як і на звичних заняттях в учбових классах.

 

Якщо рівень знання англійської дозволяє, є сенс займатися по скайпу з носієм англійської мови – в такий спосіб створюється мовне середовище, не виходячи з дому. Головна ціль більшості тих, хто вивчає англійську – вільно говорити і розуміти співрозмовника. Заняття англійською по скайпу допоможе вам в досягненні ваших цілей – відгуки наших студентів це підтверджують вже багато років.

 

французский

испанский

португальский

польский

чешский

словацкий

венгерский

румынский

болгарский

словенский

сербский

хорватский

македонский

иврит

турецкий

арабский

фарси

урду

пушту

молдавский

украинский

белорусский

русский

грузинский

армянский

азербайджанский

узбекский

казахский

киргизский

монгольский

Изучение иностранных языков - новое

Уроки иностранных языков онлайн

Изучение какого иностранного языка сейчас Вас более всего интересует?